Med MiR200 får du en ekstra medarbejder i form af en sikker og omkostningsbesparende mobilrobot. Gennem automatisering af interne transport- og logistikløsninger optimerer MiR200 arbejdsprocesser og frigiver medarbejderressourcer til andre opgaver i produktionen. Det betyder øget produktivitet og reducerede omkostninger.


Bedre udnyttelse af medarbejderressourcer

Den fleksible MiR200 kan automatisere stort set alle arbejdsopgaver, der involverer transport af materialer i produktionen. Arbejdsopgaver, som hidtil har krævet manuel arbejdskraft, f Med hjælp fra MiR100 kan disse opgaver automatiseres, så dine medarbejdere kan forflyttes til andre aktiviteter, der skaber højere værdi.


Topmoduler til enhver opgave

MiR200 transporterer op til 200 kg og kan nemt tilpasses forskellige opgaver ved hjælp af de originale MiR-topmoduler. Robotten kan fx påmonteres beholdere, reol, lift, transportbånd eller en samarbejdende robotarm – der findes et MiR-topmodul, der passer til stort set enhver opgave, også i din virksomhed.


Nem programmering, også uden foregående erfaring

Du kan downloade CAD-filer med bygningstegninger direkte til robotten eller programmere den med det simple web-baserede interface, som ikke kræver forudgående erfaring med programmering. Robottens opgave kan nemt tilpasses ved brug af en smartphone, tablet eller en computer tilsluttet netværket.


Sikker manøvrering i alle miljøer

MiR200-robotten manøvrerer sikkert uden om personer og forhindringer, gennem døråbninger og ind og ud af elevatorer. MiR200 har indbyggede sensorer og kameraer samt sofistikeret software. Alt dette gør den i stand til at registrere omgivelserne og vælge den mest effektive rute til målet – og til at manøvrere sikkert uden om forhindringer og personer, gennem døråbninger samt ind og ud af elevatorer. MiR-robotten kræver altså hverken ændringer i arbejdspladsens indretning.

  • Eliminerer flaskehalse i materialeflowet og øger derved produktiviteten
  • Medarbejderressourcerne kan bruges mere effektivt
  • Manøvrerer sikkert og effektivt uden om personer og forhindringer
  • Kræver ikke ændringer af det eksisterende arbejdssted
  • Kan tilpasses forskellige opgaver med forskellige topmoduler
  • Nem at programmere – kræver ikke forudgående erfaring
  • Transporterer nyttelast op til 200 kg
  • Klarer transport af last op til 300 kg med MiRHook
  • Hurtig tilbagebetalingstid på 1 år