Med en løfteevne på 500 kg og en størrelse på 1350 x 920 mm er MIR500 den største, stærkeste og mest robuste MiR-robot i klassen. Og den er skabt til at automatisere transport af paller og tung last i forskellige industrier.


Optimeret palletransport

MiR500 kan hente, transportere og aflevere paller automatisk, når den har en MiR500 Pallet Lift monteret, og herved frigive medarbejdere til mere værdiskabende opgaver.


Navigerer sikkert i alle miljøer

Det er ikke nødvendigt at ændre indretningen af din virksomhed, inden du implementerer MiR500 i. Du kan blot downloade CAD-filer over bygningen til robotten eller bruge robottens laserscannere til at tegne et kort. Så ved den, hvor den kan og skal køre. Det sparer dig for en masse ekstra investeringer og giver din en hurtig og omkostningsbesparende implementering af din nye mobile medarbejder.


Robust robot til industrien

MiR500 lever op til ISO/EN 13840 og opfylder EMC-krav til industriel og let industriel brug. Den kraftfulde mobilrobot MiR500 er designet til industrien. Derfor er den udstyret med et robust ydre, som kan modstå nedfaldne emner og let kan navigere op og ned ad ramper og tilmed igennem små vandpytter.


Brugervenlig og fleksibel

Den brugervenlige MIR500 styres med det intuitive MiR Robot Interface via smartphone, tablet eller computer. Og robotten er nem at programmere – så nem, at det ikke kræver forudgående erfaring. MiR500 kan desuden integreres i dit ERP-system, hvis du ønsker fuldautomatiserede løsninger.


Forskellige topmoduler til forskellige opgaver

MiR500 transporterer op til 500 kg nyttelast og ved at udskifte topmodulet kan du nemt tilpasse robotten til varierende opgaver. De originale MiR-topmoduler giver dig blandt andet mulighed for at udstyre MiR500 med pallegafler, transportbånd eller en samarbejdende robotarm.

  • Eliminerer flaskehalse i materialeflowet og øger derved produktiviteten
  • Optimerer den interne transport af tunge emner og paller
  • Medarbejderressourcer kan fokuseres, hvor de giver mest værdi
  • Effektiv transport af op til 500 kg med høj hastighed
  • Manøvrerer sikkert og effektivt uden om personer og forhindringer, også i meget dynamiske miljøer
  • Kræver ikke ændringer af eksisterende indretning